Înalț înflăcărată rugă Sfinților Părinți ai Neamului Românesc

Veniți în sprijinul Crucii Apostolului Andrei și coborâți-vă harul înspre oile rătăcite ale Neamului și reapropiații pe cei rătăciți de valorile care au făcut din români un popor creștin exemplar de-a lungul greu încercatei noastre dăinuiri.

Înalț acestă înflăcărată rugă în urma celei mai năprasnice concluzii pe care am putut-o cu toții trage în urma recentului referendum, aceea că prezența la vot în orașele mici, în comune, prin sate, și cătune, tocmai talpa Țării, adevărații păstrători ai tradițiilor noastre strămoșești sunt cei ce au lipsit de la acest exercițiu democratic de mare importanță.

Dacă există 1 % șanse ca acest absenteism poate să însemne și o depărtare de Legile lui Dumnezeu, atunci a sosit clipa ca oamenii ce și-au închinat viața Bisericii Ortodoxe să facă ceea ce și înaintașii lor au făcut de câte ori a fost nevoie: să scoată cuvintele Domnului din Sfânta Biserică și să le ducă către cei ce azi nu își mai regăsesc drumul spiritual al Neamului Nostru.

E vremea ca harul Sfințiilor Voastre să se facă simțit și în casele românilor, și la colțuri de stradă, în cămine și gospodării, pe ogoare și în țarine. Așa, cei rătăciți vor ști din nou pe ce cale să se pornească spre Via Împărăție a lui Dumnezeu.

Desigur, și Partidul Neamul Românesc își va continua lupta pe care de abia a început-o, dar fără harul preoților noștri, bătălia va fi mai lungă și mai grea. Veniți alături de noi și de binecuvântata Cruce a Sfântului Apostol Andrei și dați astfel semnalul că nu ne vom pleca nicicând în fața anticriștilor care propovăduie garantat moartea sufletului prin căderea trupului în mlaștina perversiunilor născute de mințile cele mai bolnave ale zilelor noastre.

Altă soluție mai cinstită, mai dreaptă și mai curată nu se găsește.

Veniți, împreună vom câștiga marele război al Neamului.
Împreună vom reda românii creștinismului salvator.
Împreună vom construi Armata Creștină a Neamului Românesc!

Leave a Reply